0743 070 608 office@friendsarena.ro

Sa facem cunostinta!

Camelia Marincu

Manager/Trainer

Cei care o cunoastem o putem descrie ca fiind determinata, ferma in deciziile pe care le ia zi de zi, foarte responsabila si perspicace. Este, de asemenea, o persoana perseverenta, onesta si mereu sociabila cu cei din jur.


Ne bucuram ca este managerul nostru si apreciem fiecare efort pe care il face pentru ca la Friend's Arena atmosfera sa fie super friendly si antrenamentele cat mai eficiente.

Bebe Turcu

Trainer

Este un trainer experimentat si intelege foarte bine interactiunile dintre oameni, motiv pentru care poate structura un program de antrenament eficient pentru fiecare tip de fizic si personalitate.


Se adapteaza tot timpul la ritmul de invatare al clientului, il ajuta sa-si construiasca viziunea si motivatia, astfel incat acesta sa-si atinga obiectivele.


Este un om motivat si eficient.

Loredana Corhan

Receptioner

Este o persoana comunicativa, abila si mereu eficienta.

Laurentiu Marcu

Receptioner sala fitness
Este un om vigilent si corect. Glumele lui ne fac mereu sa zambim. 
 
Pe langa energia pozitiva pe care o emana zilnic, are un spirit bun de observatie.

Dinu Leonard Golea

Administrator teren fotbal

Are o personalitate dinamica, fiind un om comunicativ, spontan, sociabil si spiritual. 

Laura

Trainer

Laura practica fitness de performanta si dans, participand si la concursuri. 

Se considera  o persoana ambitioasa, perseverenta, pozitiva, sociabila, familista, adopta mereu un spirit motivational atunci cand isi doreste sa atinga succesul si incearca mereu sa se autodepaseasca.

Noul trainer Friends Arena spune ca are un viciu care se numeste fitness-ul, un viciu cu care se mandreste si pentru care nu se simte niciodata vinovata. Principiul pe care il respecta mereu este acela ca prin munca, vointa si perseverenta se pot atinge toate telurile si se pot infrunta toate obstacolele care stau in cale. Are un spirit de echipa bine dezvoltat, iar experienta de a munci mult pentru a-si atinge tintele propuse a dobandit-o in facultate, atunci cand a participat la proiectele practice si de cercetare din cadrul universitatii. Tot in perioada studentiei a coordonat o trupa de animatori, unde a reusit sa mobilizeze propria sa echipa din prezent.

Laura te asteapta la Friends Arena sa va antrenati impreuna la clasele de Dance, in fiecare marti, de la ora 18:00 si vineri, de la ora 20:00

Dani

Trainer

Dani este prieten cu sportul de cand se stie. Fiind o fire dinamica si pozitiva, ii place atat miscarea outdoor, cat si in sala, in echipa, dar si individual.
Este antrenor certificat:
• International Hatha Yoga Teacher, certificated at Rishikesh Yog Peeth School in India, registered with 
Yoga Alliance USA
• Aerobic and Group Fitness Instructor, certificated at Move On Fitness Education, specialized in Aerobic, 
Step and Body Conditioning
Clasele de aerobic pe care le sustine alaturi de tine sunt: 
- Butt & Legs si Core - luni (18:00/18:30), joi (18:00/18:30), sambata (10:00/10:30)
- Yoga - luni (20:00)
- Pilates - miercuri (19:00)
Ca antrenor personal de fitness, te pot ajuta cu:
• Programe pentru reducerea greutatii si de modelare corporala;
• Antrenamente Functionale;
• Antrenamente TRX Suspension Training;
• Imbunatatirea calitatilor fizice (forta, viteza, coordonare, rezistenta, mobilitate)

Dani te asteapta sa va antrenati impreuna! 
 

Bogdan

Trainer

ABogdan a inceput sa fac sport in primul an de facultate (2001), la Brasov, in urma unei provocari facute de colegii lui, profesionisti in arte martiale. Asa ca a inceput sa practice si el acest sport. A facut Ashihara Karate la un club din Brasov pana in anul 2006, cand a fost nevoit sa renunte, deoarece s-a stabilit in Timisoara.

Anul 2006 a fost anul in care, nemaiavand acces la acest stil de karate, a facut o schimbare si a incercat fitness-ul. Fiind multumit de rezultatele pe care acest antrenament le avea asupra corpului sau, dar si la nivel mental, a inceput sa-si suplimenteze orele de cardio. A practicat Kangoo Jumps, iar apoi a diversificat antrenamentele la mai multe tipuri de clase aerobic.

Dupa 13 ani, Bogdan spune ca sportul a devenit o parte importanta din viata lui.

El te asteapta in fiecare sambata, de la ora 18:00 la clasa de Sculpt & Tone!

Silviu

Trainer

Silviu este specialistul nostru la pedalat si poti sa te antrenezi alaturi de el clasele de Cycling si Cycling Express.Silviu spune ca a fost atras de sport de cand era mic, pedaland de la o varsta frageda. Face insa cycling ca si profesionist din 2010, cand a inceput sa participe la concursuri de Mountain Bike, avand rezultate extraordinare. A fost instructor pentru mai multe cluburi sportive din Timisoara, a participat la mai multe competitii nationale si este mandru de faptul ca poate motiva oamenii in a face miscare si a avea un stil de viata sanatos. Pentru Silviu, Cyclingul inseamna bucurie, satisfactie, relaxare, prieteni noi, rezultate bune si mai ales o doza de sanatate.

Pedalezi cu el in functie de urmatorul program:

Luni:
19:00 (50 min)
20:00 (Express 30 min)

Marti:
19:00 (50 min)
20:00 (Express 30 min)

Miercuri:
20:00 (50 min)

Joi:
19:00 (50 min)
20:00 (Express 30 min)

Sambata:
11:00 (50 min)